Skip to content

Cart

Your cart is empty

Viviana Black Dress

Sale price€89.00

Fustani 'Viviana' është një fustan magjepsës i krijuar për t'ju bërë të shkëlqeni dhe të keni vëmendje në ngjarjet tuaja më të veçanta. Me detajet unike, dekolte me një krah te hapur, pjesën e rrudhosur anash ajo dhuron elegancë dhe magjepsje. Fustani mund të vishet në dy mënyra. Kur të vishni fustanin 'Viviana', do të jeni gati për të mahnitur të gjithë në raste të veçanta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% Polister 3% Elastik

Detajet: Dekolte me një krah të hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

________________

The 'Viviana' dress is an exquisite and enchanting gown designed to make you shine and steal the spotlight at your most special events. With its captivating details, one-shoulder decollete, twist detailing on the side, embodies elegance and glamour.  The dress can be worn in two ways. When you wear the 'Viviana' dress, you'll be ready to dazzle at any special occasion.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% Polyester 3% Spandex

Details: One-shoulder decollete

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size:
Viviana Black Dress
Viviana Black Dress Sale price€89.00