Skip to content

Cart

Your cart is empty

Враќања и размени

Политика

Политиката за враќање/замена на производот Label Nue е ставена на располагање со цел да ги информираме нашите клиенти за правилата и условите утврдени во врска со можноста за враќање или замена на производот/ите по купувањето.

Размена на политика за нарачки од Косово, Албанија и Северна Македонија

Ние не нудиме враќање за онлајн купувања откако клиентот ќе ја прими нарачката. Замената се прифаќа само за артикли со редовни цени. Не е дозволена размена на производи со попуст.
Можеме да понудиме размена само со артикли со иста цена или артикли со повисока цена. Размените се прифаќаат само доколку сте побарале размена во рок од 48 часа од приемот на вашата нарачка. Надоместокот за испорака за размена на производи мора да го плати клиентот.

Политика за враќање/размена на меѓународни нарачки:

Ве молиме да бидете сигурни дека сте ја прочитале и разбрале Политиката за враќање и размена. Label nue ве известува дека сите меѓународни нарачки се Конечни. Не нудиме Враќања. Размената не е дозволена откако ќе ја извршите купувањето и нарачката е испратена.

Оваа одлука била донесена поради високата цена на царинските давачки, превозот и состојбата на разменетите производи. Продолжувајќи со купувањето, вие се согласувате да дадете согласност за нашата Политика на враќање/размена.