Skip to content

Cart

Your cart is empty

Правила за приватност

  • Приватноста на нашите клиенти е важна за нас и ние сме посветени на заштитата на истата
  • Label NUE нема да открива, продава или изнајмува информации за сметка на трета страна без претходно одобрување.
  • Можеме да ја искористиме оваа информација само за да ги информираме клиентите за сите нови услуги или специјални
  • понуди Ако подобро не сакате да добивате информации, ве молиме кликнете на линкот 'отпишување' достапен внатре во мејл известувањето.
  • Label NUE не открива, разменува, продава или изнајмува ваши лични информации.