Skip to content

Cart

Your cart is empty

Често поставувани прашања

Каде бродувате?

Ќе бродуваме низ целиот свет!

КОИ СЕ ВАШИТЕ ОПЦИИ ЗА ПРЕВОЗ ВО КОСОВО, АЛБАНИЈА И МАКЕДОНИЈА?

Стандардно шпедиција Косово: Слободни | 24 - 48 часа

Албанија: 4,00 € | 2 - 3 Работни денови

 

Maqedoni: 5,00 € | 3-5 работни денови

 

КОИ СТЕ ВИЕ ИСПОРАКА ОПЦИИ ЗА МЕЃУНАРОДНА ПРАТКА?

 

Експресна испорака : Ние нудиме меѓународни услуги за превоз преку DHL Express Worldwide. Трошоците за испорака почнуваат од 30 €, трошоците пресметани врз основа на географската локација на адресата за испорака и вкупната тежина на парцелата. Меѓународните нарачки приближно бараат 3-5 работни дена да пристигнат откако вашиот колет ќе го напушти нашиот исполнет центар.

Стандардна шпедиција (internacional) : Стандардните трошоци за испорака започнуваат од €5,10, и се пресметуваат врз основа на географската локација на адресата за испорака и вкупната тежина на нарачката. Меѓународните нарачки приближно бараат 14-20 работни дена да пристигнат откако вашиот колет ќе го напушти нашиот исполнет центар.

Клиентот / примачот бара одговорност за сите даночни и царински наплати за нивната нарачка. Ознаката NUE не се справува или наплаќа царински и даночни давачки однапред.

Ве молиме обрнете внимание: Сите меѓународни наредби (не вклучувајќи ги Албанија и Северна Македонија), се ФИНАЛНИ. Меѓународните нарачки не можат да бидат откажани откако ќе бидат испорачани, во спротивно, не го враќаме плаќањето КАКО ДА ЗНАМ ДЕКА МОЈаТА НАРАЧКА Е ПОСТАВЕНА?

 

По завршувањето на вашата нарачка потврден мејл со деталите од вашата нарачка се испратени до вас. Ве молиме да се осигура дека вашиот процес на одјавување е завршен додека не стигнете до страницата која го содржи вашиот број на нарачка. Твојот мејл за потврда можеби се филтрирал во твојата спам папка. Ако сакате да го предадеме, ве молам контактирајте не во info@labelnue.com и ќе бидеме среќни да ви помогнеме.

Штотуку ја ставив мојата нарачка, може ли да ја сменам?

Ние ја подготвуваме вашата нарачка за испорака многу кратко по вашата нарачка. Ова време за брз пресврт не дозволува никакви промени во вашата нарачка. Се извинуваме за непријатностите!

Што ако мојата нарачка не е доставена?

Ако по контактирањето со поштата на вашата земја, сеуште ви треба помош во врска со лоцирањето на вашата нарачка слободно контактирајте не во info@labelnue.com и ќе бидеме среќни да ви помогнеме.

СЛЕДЕЊЕ НА ВАШАТА НАРАЧКА

Откако вашите бродови за нарачка ќе ви бидат испратени мејл за потврда со детални информации за следење. Исто така можете да ги најдете вашите детали за испорака со влез во вашата сметка. Ве молам, имајте предвид дека иако не предвидуваме одложување откако парцелата ќе ги испорача овие настани може да се случи. Ве молам контактирајте не во случај нашиот носач да биде одложен, и ќе бидеме среќни што ќе ви помогнеме да го лоцирате парцелата.