Skip to content

Cart

Your cart is empty

Шопинг и ракување

Стандардно шпедиција Косово: Бесплатен | 24 - 48 часа

Албанија: 4,00 € | 2 - 3 работни дена

Македонија: 5,00 € | 3-5 Размена на работни денови

 

Политики за размена на производи за нарачки од Косово, Албанија и Македонија: Парите не може да се вратат откако ќе се прифати нарачката. За производи со редовни цени, барање за размена може да се направи во рок од 48 часа од приемот на нарачката. Замената може да се изврши само со иста или повисока цена на производот. Испораката за замена ќе се наплаќа на клиентот. Производите со попуст не може да се заменат или вратат.

 

Експресна испорака : Ние нудиме меѓународни услуги за превоз преку DHL Express Worldwide. Трошоците за испорака почнуваат од 30 €, трошоците пресметани врз основа на географската локација на адресата за испорака и вкупната тежина на парцелата. Меѓународните нарачки приближно бараат 4-6 работни дена да пристигнат откако вашиот парцела ќе го напушти нашиот исполнет центар.

Стандардна шпедиција (internacional) : Стандардните трошоци за испорака започнуваат од €5,10, и се пресметуваат врз основа на географската локација на адресата за испорака и вкупната тежина на нарачката. Меѓународните нарачки приближно бараат 14-20 работни дена да пристигнат откако вашиот колет ќе го напушти нашиот исполнет центар.

Почитувани клиенти, Меѓународните нарачки можат да се следат преку Бројот на следење што ќе го добиете по обработувањето на нарачката. Во моментот кога вашата нарачка е испорачана, ние не сме одговорни ако пакетот се одржува за понатамошни испитувања од страна на Царината во земјата на пристигнување. Во овој случај, треба да се јавите во соодветната канцеларија за услови и процедури за собирање.

Ве молиме обрнете внимание: Сите меѓународни наредби (не вклучувајќи ги Албанија и Северна Македонија), се ФИНАЛНИ. Меѓународните нарачки не можат да бидат откажани откако ќе бидат испорачани, во спротивно, не ја враќаме исплатата.

Поради Глобална пандемија, Ковид-19, доцнењата се можни и прашањето е надвор од нашите надлежности.


Благодарам што се потцени!

Ве молиме слободно контактирајте не на било кој од следниве начини треба да имате било какви прашања во врска со оцртување или било какви други грижи:

Email : info@labelnue.com или Viber | Whatsapp: +383 49 273 688