Skip to content

Cart

Your cart is empty

Sienne Black Dress

Sale price€89.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Color:

Black

Fustani 'Sienne' përmban një dekolte të mbyllur, mëngë të gjata, dhe përshtatje të ngushtë në trup. E bërë nga pëlhura e butë, rehatia është fjala e përsosur përshkruese për këtë fustan. Fustani 'Sienne' ka detaje unike në pjesen e fundit që e bëjnë fusanin shumë elegant. Kombinojeni me taka të thjeshta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polister 5% Elastik

Detajet: Detaje unike të fundit

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

______________________

The 'Sienne' dress features a closed neckline, long sleeves, and a slim fit. Made from soft fabric, comfort is the perfect describing word for this dress. This dress has such a unique hem. Pair with simple heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Unique hem detaling

Care: Machine wash cold

Sienne Black Dress
Sienne black dress Sale price€89.00