Skip to content

Cart

Your cart is empty

Sarah Purple Dress

Sale price€49.00 Regular price€109.00

Fustani 'Sarah' është art. Dekolteja përmban një përshtatje të lirë dhe rripa të hollë, prerje perfekte të belit që krijonë iluzionin e një trupi me linja perfekte. Mëngët e shkëputshme janë bërë për qendër të vëmendjes. Ky fustan mahnitës ju ofron mundësinë për të personalizuar pamjen tuaj. Mëngët e shkëputshme lejojnë që fustani të shndërrohet nga një fustan klasik dhe elegant në një stil elegant pa mëngë. Nëse dëshironi të jeni në qendër të vëmendjës, 'Sarah' do të jetë aty me ju. Vishni fustanin 'Sarah' me taka dhe aksesorë ngjyrë ari.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Polyester 2% Spandex

Detajet: Me doreza

Përkujdesja:Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

_______________________

The 'Sarah' dress is art. The décolleté features a loose fit and spaghetti straps, perfect waist cut-outs that create the illusion of an hourglass body. The detachable sleeves were made for the spotlight. This stunning ensemble offers you the freedom to customize your look effortlessly. The detachable sleeves allow the dress to transform from a classic and chic dress to a sleek sleeveless style. If you're ever in the position to stand up and stand out, 'Sarah' will be right there with you. Wear your 'Sarah' with heels and gold-colored accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 2% Spandex

Details: Gloves

Care: Machine Wash Cold

Size:
Sarah Purple Dress
Sarah Purple Dress Sale price€49.00 Regular price€109.00