Skip to content

Cart

Your cart is empty

Raven Frezia Dress

Sale price€49.00 Regular price€99.00

Fustani 'Raven' ka një dizajn të bukur dhe modern. Përmban një dekolte V që krijon një efekt tërheqës në trup. Pjesa e pasme e fustanit ka detaj të rrudhosur që i shton teksturë dhe një përshtatje moderne duke krijuar gjithashtu një efekt shumë tërheqës. Pjesa e poshtme e funstanit është e lirshme që e bën këtë fustan të rehatshëm për t'u veshur dhe të lehtë për të lëvizur. Pavarësisht nëse jeni duke marrë pjesë në një dasmë ose një mbrëmje jashtë, ky fustan me siguri do të lë një përshtypje tërheqëse.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Poliester 2% Elastik

Detajet: Mëngë të gjata

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

The 'Raven' dress has a beautiful and modern design. It features a V-neckline that creates an elongating effect on the body. The dress is fitted at the top and flows into a billowing skirt at the bottom. The back of the dress has ruched detailing which adds both texture and a modern fit also creating a very sexy and flattering effect and adding an element of surprise to the dress. The flowy skirt makes this dress comfortable to wear and easy to move in. Whether you're attending a wedding, a formal event, or a night out, this dress is sure to turn heads and leave a lasting impression.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% POLYESTER 2% SPANDEX

Details: Long Sleeves

Care: Machine wash cold

Size:
Raven Frezia Dress
Raven Frezia Dress Sale price€49.00 Regular price€99.00