Skip to content

Cart

Your cart is empty

Noura Black Dress

Sale price€119.00

Fustani 'Noura' është një fustan i bukur i krijuar për t'ju bërë të dukeni dhe të ndiheni mahnitës gjatë festave, netëve speciale dhe darkave romantike me të dashurit tuaj. Një ndër detajet e fustanit 'Noura' është dekolteja e saj e mbyllur. Fustani përmban mëngë të gjata, të cilat shtojnë një element modestie në dizajn. Ajo që e bën fustanin 'Noura' me të vërtetë joshës janë linjat shkëlqyese që zbukurojnë pjesën e përparme të fustanit. Fustani 'Noura' është zgjedhja perfekte për ato momente kur dëshironi të rrezatoni sharm.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Detaj shkëlqyes në pjesën para

Përkujdesja: Pastim Kimik

__________________________

The 'Noura' dress is a beautiful gown designed to make you look and feel stunning during the holidays, special nights, and romantic dinners with your loved ones. The defining feature of the 'Noura' dress is its alluring closed neckline. The dress features long sleeves, which add an element of grace and modesty to the design. What makes the 'Noura' dress truly captivating are the shimmery lines that adorn the front of the gown. The 'Noura' dress is the perfect choice for those moments when you want to radiate charm.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Shimmery detail in the front

Care: Dry Clean Only

Size:
Noura Black Dress
Noura Black Dress Sale price€119.00