Skip to content

Cart

Your cart is empty

Nellie Black Dress

Sale price€99.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani elegant 'Nellie' dhuron një ndjenjë moderne me detajet e tij të ndërlikuara dhe kombinimin e ngjyrave tërheqëse. Dizajni jashtë supit jo vetëm që shton një prekje të tërheqjes, por gjithashtu thekson pjesen e dekoltesë dhe supet, duke krijuar një siluetë të hijshme. Përshtatja e ngushtë përqafon belin dhe thekson format, ndërsa mëngët e gjata ofrojnë një ndjenjë mbulese dhe elegance. Fundi është elegant dhe i ngushtë, duke krijuar një pamje klasike dhe të përhershme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Dekolte e hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_______________________

The elegant 'Nellie' dress exudes a sense of modern glamour with its intricate details and striking color combination. The off-the-shoulder design not only adds a touch of allure but also accentuates the collarbones and shoulders, creating a flattering silhouette. The fitted bodice hugs the waist and accentuates the curves, while the long sleeves provide a sense of coverage and elegance. The skirt is sleek and form-fitting, creating a classic and timeless look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Open decolte

Care: Machine Wash Cold

Nellie Black Dress
Nellie black dress Sale price€99.00