Skip to content

Cart

Your cart is empty

Maola Black Dress

Sale price€49.00 Regular price€62.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Maola' përmban një dekolte modeste dhe të mbyllur, duke i dhënë një prekje sofistikimit dizajnit. Kjo dekolte ofron një pamje të ekuilibruar dhe elegante. Fustani ka një detaj të hapur në pjesën e këmbës. Fustani 'Maola' është një zgjedhje elegante dhe e gjithanshme, perfekte për netët me miqtë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 91% RAYON, 9% SPANDEX

Detajet: Detaj i hapur tek këmba

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

__________________

The 'Maola' dress features a modest and closed decolte, adding a touch of sophistication to its design. This neckline provides a balanced and elegant look. The dress boasts an open leg detail. The 'Maola' dress is a stylish and versatile choice, perfect for nights out with friends.

Model is wearing: Size S

Fabric: 91% RAYON, 9% SPANDEX

Details: Open leg detail

Care: Machine Wash Cold

Save 21%
Maola Black Dress
Maola black dress Sale price€49.00 Regular price€62.00