Skip to content

Cart

Your cart is empty

LURA SOFT SKY

Sale price€30.00 Regular price€149.00

Elegante dhe shumë femërore, këpuca jonë 'Lura' në të kaltërt të lehtë është një këpucë që duhet ta keni përgjithmonë në garderobën tuaj. E dizajnuar në lëkurë, me pjesën para të mprehtë dhe e vendosur në një takë të lartë, kjo këpucë klasike ngre çdo dukje në një nivel tjetër. Vishini ato me pantallonat tuaj të preferuar ose me fund të shkurtër.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: E kaltër e lehtë

* Rekomandohet një numër më i madh se numri juaj i rregullt

_____________________

Elegant and feminine, our 'Lura' Soft Sky Pump is a wear-forever pump. Designed in leather with a pointed toe and stiletto heel, this classic style elevates any look. Wear them with your favorite pants or your mini dresses.

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Leather

Color: Soft Sky

* One size bigger than your usual size is recommended

Size:
LURA SOFT SKY
LURA SOFT SKY Sale price€30.00 Regular price€149.00