Skip to content

Cart

Your cart is empty

Lorelei Black Glitter Dress

Sale price€109.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

'Lorelei' është një fustan me një pëlhurë shkëlqyese. Fustani është dizajnuar për të qenë i gjithanshëm dhe i lehtë për t'u veshur, duke e bërë atë të përshtatshëm për raste të ndryshme. Me krah të lëshuar, me një detaj të lidhur para që shton një prekje interesante dhe unike në veshje. Këto detaje unike theksojn stilin e përgjithshëm të fustanit, duke e bërë atë të dallohet. 'Lorelei' është një opsion elegant dhe i gjithanshëm për dikë që kërkon një fustan që mund të vishet për raste të ndryshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Poliester 2% Elastik

Detajet: Detaje të rrudhosura

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

__________________

The 'Lorelei' dress is a maxi length dress made from shimmery fabric. The dress is designed to be versatile and easy to wear, making it suitable for various occasions and body types. Featuring an off shoulder look, a twisting front detail that adds an interesting and unique touch to the dress. This unique detail enhances the overall style of the dress, making it stand out and adding a touch of sophistication. The 'Lorelei' dress is a stylish and versatile option for different occasions.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 2% Spandex

Details: Ruched twists detailing

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Lorelei Black Glitter Dress
Lorelei black glitter dress Sale price€109.00