Skip to content

Cart

Your cart is empty

KNOCKOUT NUDE PATENT

Sale price€65.00

Këtë verë njihuni me versionin më sensual të sandaleve ‘Knockout’. Ata shquhen për lëkurën e shkëlqyeshme në ngjyrë nudë. Rripat e hollë ndërthuren dhe përqafojnë këmbën derisa të arrijnë te rripi i kyçit të këmbës. Taka stiletto dhe platforma plotësojnë këtë model elegant. Vishni atë për një event të veçantë.

Lartësia e përafërt e takës: 13.5 cm / 5.31" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 3.5 cm / 1.37" (inch)

Materiali: Lëkurë e shkëlqyeshme

Ngjyra: Nude

______________________

This summer, meet the most sensual version of 'Knockout' sandals. They stand out for the nude patent leather. The thin straps intertwine and embrace the instep until they reach the ankle strap. The stiletto heel and the platform complete this elegant model. Wear it for a special date.

Heel Height Approx.: 13.5 cm / 5.31" (inch)

Platform Height Approx.: 3.5 cm / 1.37" (inch)

Fabric: Patent Leather

Color: Nude

Size:
KNOCKOUT NUDE PATENT
KNOCKOUT NUDE PATENT Sale price€65.00