Skip to content

Cart

Your cart is empty

Kaila Light Green Dress

Sale price€59.00 Regular price€129.00

E dizajnuar ekskluzivisht për ju nga ne. Fustani 'Kaila' ka një detaj të këndshëm anash që ju bën të ndiheni shumë elegante dhe të lëni përshtypje në çdo festë në të cilën do të shkoni. Përmban rripa të hollë të stiluar me gurë vezullues dhe bie në gjatësi maxi. Dukuni vajza më elegante me fustanin tonë 'Kaila'.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Rrripa me gurë vezullues

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 145 cm / 57.08 inch

_______________________

Exclusively designed for you by us. 'Kaila' dress has a flattering side knot detail that leads to a high elegant vibe and adds allure to every party you step into. Features thin straps styled with shimmery stones and falls to maxi hem. Be the most stylish girl of the party wearing our 'Kaila' dress.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Thin straps

Care: Hand Wash Cold

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 145 cm / 57.08 inch

Size:
Kaila Light Green Dress
Kaila Light Green Dress Sale price€59.00 Regular price€129.00