Skip to content

Cart

Your cart is empty

Jori Royal Sequin Dress

Sale price€109.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Jori' është një fustan magjepsës që kombinon pa mundim sofistikimin me një prekje ekstravagance. Me pëlhurën e saj shkëlqyese, dekoltenë e mbyllur dhe lidhëse me gurë shkëlqyes përgjatë pjesëve të hapura anash, ky fustan është krijuar për të lënë përshtypje të paharrueshme. Fustani 'Jori' është perfekt për ato raste kur dëshironi të bëni një hyrje interesante.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Pjesë anash të hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

___________________

The 'Jori' dress is a striking and glamorous gown that effortlessly combines sophistication with a touch of extravagance. With its dazzling sequin fabric, high neckline, and intricate gem laces along the open sides, this dress is designed to make a bold and memorable statement. The 'Jori' dress is perfect for those occasions where you want to make a grand entrance and leave a lasting impression.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Open cuts on the sides

 Care: Machine Wash Cold

Jori Royal Sequin Dress
Jori royal sequin dress Sale price€109.00