Skip to content

Cart

Your cart is empty

Jori Emerald Dress

Sale price€109,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Jori' është një fustan magjepsës që kombinon pa mundim sofistikimin me një prekje ekstravagance. Me pëlhurën e saj shkëlqyese, dekoltenë e mbyllur dhe lidhëse me gurë shkëlqyes përgjatë pjesëve të hapura anash, ky fustan është krijuar për lën përshtypje të paharrueshme. Fustani 'Jori' është perfekt për ato raste kur dëshironi të bëni një hyrje interesante.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Pjesë anash të hapur

Përkujdesja: Pastim Kimik

___________________

The 'Jori' dress is a striking and glamorous gown that effortlessly combines sophistication with a touch of extravagance. With its dazzling sequin fabric, high neckline, and intricate gem laces along the open sides, this dress is designed to make a bold and memorable statement. The 'Jori' dress is perfect for those occasions where you want to make a grand entrance and leave a lasting impression.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Open cuts on the sides

Care: Dry Clean Only

Size:
Jori Emerald Dress
Jori Emerald Dress Sale price€109,00