Skip to content

Cart

Your cart is empty

JAY BLACK

Sale price€49.00 Regular price€99.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Këto sandale të gjithanshme me majë të hapura vijnë në pëlhurë të shkëlqyeshme me një takë të trashë dhe platformë të rehatshme, duke shtuar një bukuri të pandryshuar femërore në veshjet tuaja.

Lartësia e përafërt e platformës: 3.5 cm / 1.38" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 13.5 cm / 5.3" (inch)

Materiali: Pëlhurë e shkëlqyeshme

Ngjyra: E zezë

_________________________

These versatile open-toe sandals come in fine bright fabric with a chunky high heel and comfortable platform, adding some unadulterated feminine charm to your wardrobe.

Platform Height Approx.: 3.5 cm / 1.38" (inch)

Heel Height Approx.: 13.5 cm / 5.3" (inch)

Material: Fine Bright Fabric 

Color: Black

Save 51%
JAY BLACK
Jay black Sale price€49.00 Regular price€99.00