Skip to content

Cart

Your cart is empty

Jadon Animal Clash Backhand

Sale price€190.00 Regular price€259.00

Nëse është një këpucë e Dr. Martens që bënë diferencën është këpuca klasike Jadon Animal Clash Backhand. Këto çizmë të shkurtëra janë 100% lëkurë që përshtatet me formën e këmbës dhe është shumë e rehatshme për ta veshur. Këto këpucë kanë formë të rrumbullakët para, një detaj për ti tërhequr mrapa, një platformë të ulët, dhe detajet e qepjës me ngjyrë të verdhë rreth këpucës.

MATERIALI: Kjo lëkurë e plotë përmban një material me teksturë, me printe

PËRKUJDESJA:

Pastrojini me një leckë të lagur

________________________

If there is one leather that epitomizes Dr. Martens footwear, it's the classic Jadon Animal Clash Backhand. These black ankle boots are made of 100% leather that molds to the feet and gets more comfortable with wear. Black leather ankle boots from Dr. Martens featuring a round toe, a pull tab at the rear, a low heel, a front lace-up fastening, and contrast stitching details.

MATERIAL: This full-grain leather features a straw grain texture, finished with a digital print.

CARE INSTRUCTIONS:

Wipe with a damp cloth

Size:
Jadon Animal Clash Backhand
Jadon Animal Clash Backhand Sale price€190.00 Regular price€259.00