Skip to content

Cart

Your cart is empty

Gerta Purple Dress

Sale price€109.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Gerta' është dizajnuar për të qenë i gjithanshëm dhe i lehtë për t'u veshur, duke e bërë atë të përshtatshëm për raste të ndryshme. Me një detaj në pjesën para që shton një prekje interesante në veshje. Fustani ka mëngë unike me detaje. 'Gerta' është një opsion elegant dhe i gjithanshëm për dikë që kërkon një fustan që mund të vishet për raste të ndryshme për një pamje më luksoze.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% Poliester 3% Elastik

Detajet: Kops e rregullueshme

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

______________________

The 'Gerta' dress is designed to be versatile and easy to wear, making it suitable for various occasions and body types. Featuring a buckle front detail that adds an interesting touch to the dress. This dress has unique sleeves with details that enhances the overall style of the dress, making it stand out and adding a touch of sophistication. The 'Gerta' dress is a stylish and versatile option for different occasions for a luxurious look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% Polyester 3% Spandex

Details: Removable buckle

Care: Machine wash cold

Gerta Purple Dress
Gerta purple dress Sale price€109.00