Skip to content

Cart

Your cart is empty

Celine Purple Dress

Sale price€99.00

Fustani 'Celine' është një fustan joshës dhe i sofistikuar që është krijuar për t'ju bërë të ndiheni të sigurt dhe rrezatuese gjatë festave dhe mbrëmjeve të veçanta. Karakteristika e fustanit 'Celine' është dekolteja e saj elegante e mbyllur, e cila është zbukuruar me gurë vezullues. Fustani ka gjithashtu një shpinë të hapur. Për lëvizje sa më të lirë dhe për të shtuar një prekje drame, fustani 'Celine' ka një të çarë të hapur në shpinë. Me veçoritë e tij unike dhe dizajnin mahnitës, është zgjidhja perfekte për të krijuar një përshtypje të paharrueshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Dekolte me gurë vezullues

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

__________________

The 'Celine' dress is a glamorous and sophisticated gown that is designed to make you feel confident and radiant during the holidays and on special evenings. The defining feature of the 'Celine' dress is its elegant turtle neckline, which is adorned with shimmery stones. The dress also features an open back. To further enhance your freedom of movement and add a touch of drama, the 'Celine' dress boasts an open slit in the back. With its unique features and stunning design, it's the perfect choice for creating an unforgettable impression.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Neckline with shimmery stones

Care: Dry Clean Only

Size:
Celine Purple Dress
Celine Purple Dress Sale price€99.00