Skip to content

Cart

Your cart is empty

Bettina Berry Dress

Sale price€99.00

Në fustanin 'Bettina', ju do të keni vetëbesim dhe elegancë, duke lënë përshtypje tek të gjithë në eventet tuaja të veçanta. Kombinimi i tij unik i detajeve të rrudhosura, dekoltesë së mbyllur dhe pjesës para prej rrjetë krijon një pamje tërheqëse. Fustani 'Bettina' është krijuar për të bërë një hyrje të paharrueshme në eventet tuaja speciale.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER, 5%SPANDEX

Detajet: Detaj I rrudhosur  

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

______________________

In the 'Bettina' dress, you'll exude confidence and sophistication, leaving a lasting impression on everyone at your special events. Its unique combination of ruched detailing, closed neckline, and mesh front creates a visually captivating ensemble that's bound to turn heads and make you the star of the evening. The 'Bettina' dress is a show-stopping piece designed to make a memorable entrance at your special events.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER, 5%SPANDEX

Details: Ruched detailing

Care: Machine Wash Cold

Size:
Bettina Berry Dress
Bettina Berry Dress Sale price€99.00