Skip to content

Cart

Your cart is empty

Anetta Black Berry Dress

Sale price€39.00 Regular price€89.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Anetta' ka një dizajn elegant me mëngë të gjata dhe hapje përpara. Detaji i rrudhosur në pjesën e përparme është vendosur në mënyrë strategjike për të krijuar një siluetë të trupit përfekt, duke theksuar bukur linjat e trupit tuaj. Ky fustan 'Anetta' është punuar për të dhënë iluzionin e një forme trupore të përsosur, duke e bërë atë një zgjedhje perfekte për ngjarje romantike ku dëshironi të ndiheni e sigurt dhe tërheqëse.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Polyester 2% Spandex

Detajet: Detaj i rrudhosur ne pjesën para

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

_________________________

The 'Anetta' dress features an elegant design with long sleeves and a front slit. The ruched detail in the front is strategically placed to create an hourglass silhouette, enhancing your body's curves beautifully. This 'Anetta' dress is expertly crafted to give the illusion of a flawless body shape, making it a perfect choice for romantic events where you want to feel confident and alluring.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 2% Spandex

Details: Ruched detailing in the front

Care: Machine Wash Cold

Save 56%
Anetta Black Berry Dress
Anetta black berry dress Sale price€39.00 Regular price€89.00