Skip to content

Cart

Your cart is empty

Amela Orange Dress

Sale price€29.00 Regular price€189.00

Është shumë e lehtë të visheni në frymën moderne me fustanin tonë 'AMELA'. Është super tërheqëse dhe e dizajnuar në mënyrë perfekte. 'AMELA' ka përshtatjen perfekte dhe është bërë nga një pëlhurë me shkëlqim në një gjatësi maxi që thekson format tuaja. Ka mëngë të gjata dhe një dekolte të hapur. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Material me shkëlqim

Përkujdesja: Pastrim Kimik

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 150 cm / 59.05 inch

______________________

Decadence dressing is made easy in 'AMELA' . Super flattering and designed to perfection. 'AMELA' dress has the perfect fit and is made from a glorious sequin fabric in a flattering maxi length that hugs every curve. Features long sleeves, and a plunging neckline. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Sequin Fabric

Care: Dry Clean Only

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 150 cm / 59.05 inch

Size:
Amela Orange Dress
Amela Orange Dress Sale price€29.00 Regular price€189.00