Skip to content

Cart

Your cart is empty

1460 W 8 Eye Boot Black Patent Lamper

Sale price€145.00 Regular price€179.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Këto çizme ju japin vëmendje në çdo hap tuajin. Këto çizme janë bërë nga lëkura me shkëlqim të lartë. Me një formë klasike të rrumbullakët dhe një detaj me lidhëse në pjesën para, këto çizme kanë një platformë të gjerë. Ata do të ju shkojnë me gjithçka.

These standout patent boots demand attention with every step. These boots are made from high shine Patent Lamper.Featuring a classic round toe and front lace up detail this pair is set on ridged rubber sole. They'll go with everything.

Save 19%
1460 W  8 Eye Boot Black Patent Lamper
1460 w 8 eye boot black patent lamper Sale price€145.00 Regular price€179.00