Skip to content

Cart

Your cart is empty

Zonia Moss Dress

Sale price€69.00 Regular price€129.00

Krijoni dramë me hyrjen tuaj duke veshur fustanin 'Zonia'. Përmban një siluetë të përshtatshme në trup, dekolte të mbyllur dhe një detaj tek qafa që mundëson veshjen e fustanit dhe vazhdon në njërën anë si një detaj unik. Pëlhura elastike që është e përkryer për çdo formë trupi e bën atë ideal për t'u kombinuar me çdo gjë. Stilojeni me taka me majë dhe një çantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Detaj në pjesën tek qafa

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

___________________

Dial up the drama wearing the 'Zonia' dress. Features a curvy silhouette, a closed neckline and a detail at the neck that allows the dress to be worn and continues on one side as a unique detail. The stretchy fabric that is perfect for any body shape makes it ideal to combine with anything. Accessorize with pointy heels and a boxy clutch.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Detail at the neck

Care: Hand Wash Cold

Size:
Zonia Moss Dress
Zonia Moss Dress Sale price€69.00 Regular price€129.00