Skip to content

Shporta

Shporta juaj eshte bosh

Privacy Policy

 

  • Privatësia e klientëve tanë është e rëndësishme për ne dhe ne jemi të përkushtuar për ta mbrojtur atë.
  • labelNUE NUK do të zbulojë, shesë ose marrë me qera informacionin e llogarisë tek një palë e tretë pa miratimin paraprak.
  • Ne mund ta përdorim këtë informacion vetëm për të ju informuar për ndonjë shërbim të ri ose ofertë speciale
  • Nëse nuk dëshironi që të merrni informacione të tilla, ju lutemi klikoni në butonin 'çregjistrohuni' (unsubscribe) në email-in e pranuar nga ne.
  • labelNUE NUK zbulon, shet ose jep me qera informacionin tuaj personal.