Skip to content

Shporta

Shporta juaj eshte bosh

VINCI-90 SILVER SPARKLE

Sale price€20,00 Regular price€89,00

Tax excluded.


Një stil klasik me shkëlqim! Këto taka janë të rehatshme, me platformë dhe që bien në sy në të njëjtën kohë. Kombinojini me veshjen tuaj të preferuar.

Lartësia e përafërt e takës: 12.5 cm / 4.92" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 3 cm / 1.18" (inch)

Materiali: Lekurë Artificiale dhe gurë 

Ngjyra: Argjend

__________________

A classic style with a touch of sparkle! These heels are comfortable, classy, and flashy all at once. Pair with your favorite look.

Heel Height approx.: 12.5 cm / 4.92" (inch)

Platform Height Approx.: 3 cm / 1.18" (inch)

Fabric: PU Leather and stones 

Color: Silver 

Size:
Save 78%
VINCI-90 SILVER SPARKLE
VINCI-90 SILVER SPARKLE Sale price€20,00 Regular price€89,00