Skip to content

Cart

Your cart is empty

VEGAS BLACK SUEDE

Sale price€29.00 Regular price€89.00

'Vegas' janë çizmet e larta për të cilat ka nevojë garderoba e këpucëve tuaj. Kanë takë të hollë, me formë të mprehtë në pjesën para, të larta deri pak nën gjunjë dhe përmbajnë material nga kadifeje. Mënyra më elegant për t’i stiluar ato këtë sezon është poshtë fustaneve midi.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Materiali: Pëlhurë Kamoshi

Ngjyra: E zezë

____________________

'Vegas' are the statement knee-high boots your shoedrobe needs. They're set on stiletto heels, pointed-toe, hit just below the knees, and have velvet material The chicest way to style them this season is underneath midi dresses.

Heel Height approx.: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Fabric: Suede

Color: Black

Size:
VEGAS BLACK SUEDE
VEGAS BLACK SUEDE Sale price€29.00 Regular price€89.00