Skip to content

Shporta

Shporta juaj eshte bosh

PIONEER BLACK

Sale price€30.00 Regular price€99.00

Tax excluded.

Size:

Këto sandale të gjithanshme me majë të hapura vijnë në pëlhurë të shkëlqyeshme me një takë të trashë dhe platformë të rehatshme, duke shtuar një bukuri të pandryshuar femërore në veshjet tuaja.

Lartësia e përafërt e takës: 16 cm / 6.29 " (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 5 cm / 1.96" (inch)

Materiali: Lekurë Artificiale dhe gurë 

Ngjyra: E zezë

________________________

 

These versatile open-toe sandals come in fine bright fabric with a chunky high heel and comfortable platform, adding some unadulterated feminine charm to your wardrobe.

Heel Height approx.: 16 cm / 6.29 " (inch)

Platform Height Approx.: 5 cm / 1.96" (inch)

Fabric: PU Leather and stones

Color: Black

Save 70%
PIONEER BLACK
Pioneer black Sale price€30.00 Regular price€99.00