Skip to content

Cart

Your cart is empty

Karoline Magenta Glitter Dress

Sale price€39.00 Regular price€89.00

Fustani elegant dhe modest 'Karoline' përmban një dekolte të mbyllur dhe mëngë të gjata, duke nxjerrë një pamje të rafinuar. Joshja delikate e veshjes qëndron në mëngët dhe pjesët anash me detaje shkëlqyese . E dizenjuar në mënyrë të kujdesshme, fustani ofron një formë perfekte që plotëson me hijeshi trupin tuaj. Vetë fustani 'Karoline' është bërë nga një pëlhurë luksoze, që rrit elegancën dhe lëvizjen e tij, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për netët e takimeve ku dëshironi të tregoni vetëbesim dhe hijeshi.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% Polister 3% Elastik 

Detajet: Detaje me gurë shkëlqyes 

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

_____________________

The 'Karoline' elegant and modest dress features a closed neckline and long sleeves, projecting a refined aura. The subtle allure of the dress lies in the sleeves and the side shimmery gems, adding a hint of intrigue to the overall look. Designed with careful consideration, the dress offers a perfect shape that gracefully complements your body. The 'Karoline' dress itself is made from a luxurious, flowing fabric that enhances its elegance and movement, making it an ideal choice for date nights where you want to exude confidence and charm.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% Polyester 3% Spandex

Details: Shimmery gems detailing

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size:
Karoline Magenta Glitter Dress
Karoline Magenta Glitter Dress Sale price€39.00 Regular price€89.00