Skip to content

Cart

Your cart is empty

Felicity Black Dress

Sale price€72.00 Regular price€99.00

Fustani 'Felicity' maxi me mëngë ka një dizajn të bukur duke ofruar lëvizje dhe rehati. Pjesa e përparme përmban një dizajn unik me rrudhosje në pjesën para të fustanit, duke shtuar një prekje elegance dhe interesi në dizajn. Qafa e mbyllur krijon një dizajn unik dhe mahnitës. Visheni tuajin për ngjarje të rendesishme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% Polister 3% Elastik

Detajet: Detaj unik me rrudhosje

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

_____________________

The 'Felicity' long sleeve maxi dress has a flowing design that flares out from the hips, providing movement and comfort. The front features a unique knot in front of the dress, adding a touch of elegance and interest to the design. The closed neckline creates a unique and stunning design. Wear yours for your special nights.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% Polyester 3% Spandex

Details: Unique twist detailing

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size:
Felicity Black Dress
Felicity Black Dress Sale price€72.00 Regular price€99.00