Skip to content

Shporta

Shporta juaj eshte bosh

Edena Green Dress

Sale price€69.00 Regular price€99.00

Tax excluded.

Size:

Fustani 'Edena' është një vepër e mrekullueshme që kombinon sofistikimin me një prekje elegance. Fustani ka një qafë të gjatë të bukur, që shton një element të veçantë në dizajnin e tij. Ajo që dallon fustanin 'Edena' janë detajet unike të hapura. Kombinimi i qafës së gjatë, detajeve të rrudhosura, krijojnë një harmoni të përsosur mes elegancës dhe sofistikimit, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për rastet e veçanta kur dëshironi të lini një përshtypje të gjatë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:98% Poliester 2% Elastik

Detajet: Kops e rregullueshme

Përkujdesja:Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_______________________________

The 'Edena' dress is an exquisite and captivating piece that combines sophistication with a touch of allure. The dress features a stylish turtle neck, adding an element of grace to its design. The combination of the turtle neck, ruched detailing, and open cuts creates a perfect balance between elegance and allure, making it an ideal choice for those special occasions where you want to make a lasting impression.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 2% Spandex

Details: Removable buckle

Care: Machine wash cold

Save 30%
Edena Green Dress
Edena green dress Sale price€69.00 Regular price€99.00