Skip to content

Shporta

Shporta juaj eshte bosh

Astrida Purple Dress

Sale price€99.00

Tax excluded.

Size:

Fustani 'Astrida' është një fustan joshës dhe i sofistikuar që është krijuar për t'ju bërë të ndiheni të sigurt dhe rrezatuese gjatë festave dhe mbrëmjeve të veçanta. Karakteristika e fustanit 'Astrida' është dekolteja e saj elegante e mbyllur. Fustani ka gjithashtu një shpinë të hapur. Për lëvizje sa më të lirë dhe për të shtuar një prekje drame, fustani 'Astrida' ka një të çarë të hapur në shpinë. Me veçoritë e tij unike dhe dizajnin mahnitës, është zgjidhja perfekte për të krijuar një përshtypje të paharrueshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Poliester 2% Elastik

Detajet:Dekolte e mbyllur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

______________________

The 'Astrida' dress is a glamorous and sophisticated gown that is designed to make you feel confident and radiant during the holidays and on special evenings. The defining feature of the 'Astrida' dress is its elegant turtle neckline. The dress also features an open back. To further enhance your freedom of movement and add a touch of drama, the 'Astrida' dress boasts an open slit in the back. With its unique features and stunning design, it's the perfect choice for creating an unforgettable impression.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 2% Spandex

Details: Closed neckline

Care: Machine wash cold

Astrida Purple Dress
Astrida purple dress Sale price€99.00