Skip to content

Shporta

Shporta juaj eshte bosh

Anisah Emerald Dress

Sale price€99.00 Regular price€139.00

Tax excluded.

Size:

Fustani 'Anisah' është një dizajn që të lë pa frymë dhe bie në sy. Me veçoritë e tij unike, duke përfshirë një dekolte të hapur, mëngë të gjera të stolisura me gurë vezullues në fund dhe detaje të rrudhosura anash, ai dhuron elegancë dhe sofistikim. Fustani 'Anisah' është perfekt për ato raste të veçanta kur dëshironi të bëni një hyrje të paharrueshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Detaj të rrudhosur anash

Përkujdesja: Pastim Kimik

______________________

The 'Anisah' dress is a breathtaking and eye-catching design. With its unique features, including an open decolte, wide sleeves adorned with shimmery stones at the hem, and ruched detailing on the sides, it embodies elegance and sophistication. The 'Anisah' dress is perfect for those special occasions when you want to make a memorable entrance.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Ruched detail on the side

Care: Dry Clean Only

Save 29%
Anisah Emerald Dress
Anisah emerald dress Sale price€99.00 Regular price€139.00