Skip to content

Cart

Your cart is empty

Anisah Black Dress

Sale price€99.00 Regular price€139.00

Fustani 'Anisah' është një dizajn që të lë pa frymë dhe bie në sy. Me veçoritë e tij unike, duke përfshirë një dekolte të hapur, mëngë të gjera të stolisura me gurë vezullues në fund dhe detaje të rrudhosura anash, ai dhuron elegancë dhe sofistikim. Fustani 'Anisah' është perfekt për ato raste të veçanta kur dëshironi të bëni një hyrje të paharrueshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Detaj të rrudhosur anash

Përkujdesja: Pastim Kimik

______________________

The 'Anisah' dress is a breathtaking and eye-catching design. With its unique features, including an open decolte, wide sleeves adorned with shimmery stones at the hem, and ruched detailing on the sides, it embodies elegance and sophistication. The 'Anisah' dress is perfect for those special occasions when you want to make a memorable entrance.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Ruched detail on the side

Care: Dry Clean Only

Size:
Anisah Black Dress
Anisah Black Dress Sale price€99.00 Regular price€139.00