Skip to content

Cart

Your cart is empty

2976 Black Blizzard Wp

Sale price€180.00 Regular price€239.00

 Ne e dimë se është e vështirë t'i rezistosh një palë tjetër çizmesh të zeza, veçanërisht '2976 Black Blizzard Wp'. Të bëra prej lëkures të lëmuar, ato kanë formë të rrethore. Janë të vendosura në një platformë të gjerë. Vishini ato me fustane.

MATERIALI: Lëkurë e lëmuar me fije aniline

Përkujdesja:

Pastroni papastërtitë duke përdorur një leckë të lagur dhe lëreni të thahet, më pas aplikoni Dr. Martens Wonder Balsam, shtojeni në këpucë duke përdorur aplikuesin e sfungjerit.

_______________________

You'll find yourself reaching for '2976 Black Blizzard Wp' on repeat for years to come - they look great with everything from dresses to jeans. Made from smooth leather, they have a round toe, flat rubber sole and yellow stitching detail. We like them with midi skirts.

MATERIAL: Smooth Full Grain Leather with Aniline finish

CARE INSTRUCTIONS:
Clean away dirt using a damp cloth and allow to dry, then apply Dr. Martens Wonder Balsam, add to shoes using the sponge applicator.

Size:
2976 Black Blizzard Wp
2976 Black Blizzard Wp Sale price€180.00 Regular price€239.00