Skip to content

Shporta

Shporta juaj eshte bosh

1490-1-10 Eye Boot Black

Sale price€185.00 Regular price€229.00

Tax excluded.

Size:

Këto çizme janë shumë të rehatshme dhe praktike. Të bëra nga lëkura e butë dhe fleksibile Virginia, këto çizme kanë një gjatësi deri tek kyçi i këmbës. Këto çizme me lidhëse kanë platformë të ulët, formë rrethore në pjesën para dhe mbështetet në platformë të gjerë. Vishini tuajat me xhinse.

____________________

These boots are as cool as they are practical. Made from soft, flexible Virginia leather these boots have an ankle length. This lace-up pair is detailed with low heel, round toe and rest on ridged rubber sole. Wear yours with jeans.

Save 19%
1490-1-10 Eye Boot Black
1490-1-10 eye boot black Sale price€185.00 Regular price€229.00