Skip to content

Cart

Your cart is empty

VIVIAN-89 SILVER

Sale price€20,00 Regular price€109,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Modeli ikonik i platformës 'Vivian' me taka marramendëse janë krijuar për të nxjerrë në pah siluetën femërore, duke i dhënë asaj sensualitet dhe elegancë. Vishini në ditët tuaja speciale.

Lartësia e përafërt e takës: 12.5 cm / 4.9" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 2.5 cm / 0.98" (inch)

Materiali: Lekurë Artificiale dhe gurë 

Ngjyra: Argjend

The iconic 'Vivian' platform models with staggering heels are made to highlight the feminine silhouette, giving it sensuality and elegance. Wear yours on your special days.

Heel Height approx.: 12.5 cm / 4.9" (inch)

Platform Height Approx.: 2.5 cm / 0.98" (inch)

Fabric: PU Leather and stones 

Color: Silver

Size:
Save 82%
VIVIAN-89 SILVER
VIVIAN-89 SILVER Sale price€20,00 Regular price€109,00