RREGULLAT  E DYQANEVE

Artikujt me çmime të rregullta të blera në LabelNUE-ks.com do të pranohen për një kompenzim ose shkëmbim brenda 10 ditëve nga data e blerjes. Të gjitha mallrat duhet të kthehen përsëri në formën e tyre origjinale. Ato nuk duhet të jenë të veshura, të ndryshuara, të dëmtuara dhe duhet të jenë pa asnjë njollë, apo erë të dallueshme, përfshirë parfumin. Kompenzimet do të lëshohen në të njëjtën formë të llojit origjinal të pagesës, duke përjashtuar shpenzimet e transportit dhe procesimit të cilat nuk kthehen. Të gjitha etiketat duhet të bashkëngjiten kur të kthehen produktet. JU LUTEM VINI RE, TË GJITHË FUSTANET E MBRËMJEVE, ARTIKUJT E ZBRITJES, RROBA BANJE, BODYSUIT NUK KTHEHEN. NUK KTHEHEN DHE NUK KOMPENZOHEN. Nëse artikujt e tillë kthehen, një pagesë prej 34,99 € do të ngarkohet në llogarinë tuaj dhe artikujt do t'ju kthehen. Në rast të një kthimi, tarifat e transportit dhe procesimit të mallrave të kthyera nuk kthehen. Për të bërë një shkëmbim ose kthim, ju lutemi shtypni dhe plotësoni formularin e përfshirë brenda pakos tuaj dhe dërgojeni përsëri me mallin tuaj të kthyer. Sapo të pranohet pakoja juaj e kthimit, koha e shqyrtimit është 7-10 ditë pune për të përpunuar kthimin tuaj. Një email konfirmimi do t'ju dërgohet pasi të jetë përpunuar kompenzimi.

Për çdo pyetje për kthim ju lutemi na kontaktoni në info@labelnue.com.

 Ju do të merrni përgjigjie brenda 24-48 orëve të punës.


ÇFARË JANË VESHJET E MBRËMJEVE NGA LABELNUE?

Kjo është linja jonë e brendshme për veshje të mbrëmjeve. Produktet nga kjo kategori dërgohen nga depoja jonë me lokacion në Europë. Nëse dëshironi të bëni një porosi nga këto produkte, ne do t'ju kontaktojmë në lidhje me detajet e transportit dhe çdo pyetje që mund të keni.

KU DËRGONI POROSI?

Ne dërgojmë porosi në të gjithë botën! Transporti Express International është 34,99 € dhe zgjatë 5 ditë pune. Ky është opsioni i vetëm për transportin ndërkombëtar për tani.

Ju lutemi vini re, KLIENTI / PRANUESI BARTË PËRGJEGJËSINË PËR TË GJITHA TARIFAT TATIMORE DHE DOGANORE PËR POROSINË E TYRE. LABELNUE-KS.COM NUK TRAJTON OSE NUK NGARKON DOGANAT DHE TARIFAT E DETYRIMEVE MË PARË PËR SHTETIN TUAJ.

OPSIONET E TRANSPORTIT BRENDA EUROPËS

Transporti Express: 2-5 ditë pune-34,99 deri në 1 kg * vini re  porosia juaj duhet të bëhet para orës 7 të mëngjesit PST që porosia të niset në të njëjtën ditë. Nëse porosia bëhet pas kohës së cekur, ajo do të dërgohet ditën vijuese të punës.

SI MUND TË DI QË POROSIA IME ËSHTË BËRË?

Pas përfundimit të porosisë suaj ju dërgohet një email konfirmimi me detajet e porosisë. Ju lutemi sigurohuni që procesi juaj i blerjes të ketë përfunduar derisa të arrini në faqen që përmban numrin tuaj të porosisë. Emaili juaj i konfirmimit mund të jetë filtruar në folderin tuaj SPAM. Nëse keni nevojë që të ua dërgojmë përsëri, ju lutemi na kontaktoni në info@labelnue.com dhe ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi.

UNE E KAM PËRFUNDUAR POROSINË,  A MUND TA NDRYSHOJ?

Pas përfundimit të një porosie, nuk do të jemi në gjendje të bëjmë asnjë ndryshim. Ne përgatisim porosinë tuaj për dërgesë shumë shpejt, pasi ju të keni përfunduar porosinë. Kjo kohë e shpejtë e përgatitjes nuk lejon ndryshime në porosinë tuaj.

POROSIA IME NUK KA ARRITUR

A: Nëse pasi të kontaktoni DHL ende keni nevojë për ndihmë në lidhje me gjetjen e porosisë tuaj, mos ngurroni të na kontaktoni në info@labelnue.com dhe ne do të ju ndihmojmë me kënaqësi.

GJURMIMI I POROSISË SUAJ

Sapo porosia juaj të niset, një email do t'ju dërgohet me informacionin e gjurmimit (tracking number). Nëse nuk është dërguar asnjë informacioni I nevojshem, porosia juaj nuk është nisur. Ju lutemi prisni 24-48 orë pune për të nisur porosinë tuaj. Për më tepër ju lutemi prisni 24-48 orë pune që detajet e dërgesës tuaj të azhurnohen me DHL.

SA KOHË ZGJAT që porosia ime e kthimit të SHFAQET NË LLOGARINË time?

Ju lutemi na lejoni deri në 10 ditë pune që ne të përpunojmë kthimin tuaj. Pasi të jetë përpunuar kompensimi, një konfirmim do të dërgohet në email adresën tuaj të dhënë në chekcout. Nëse nuk keni marrë një email brenda 10 ditëve të punës nga marrja e pakos, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të shërbimit ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi. Kompensimi do të përfundohet në sistemin tonë deri në 3 ditë pune. Nga ana tjetër, pjesa tjetër e kohës së përpunimit varet nga banka juaj. Ju lutemi kontaktoni institucionin tuaj financiar për më shumë detaje se kur do të ju shfaqen fondet përsëri në llogarinë tuaj.

LËSHIMI I GIFT CARD APO KARTELËS SË KREDITIT TË DYQANIT NË RASTET E KOMPENZIMIT

Në këto raste ne nuk ofrojmë karta krediti ose dhuratë në dyqan në këmbim të një kompensimi - kartat e dhuratave nuk pranohen në labelNUE-ks.com

 

NUK MUND TË GJEJ NJË ARTIKULL?

A: Nëse shihni një artikull në mediat tona sociale, por nuk e shihni n dispoziocion në webfaqën tonë, artikulli nuk është më në stok. Ne e kuptojmë se sa zhgënjyese mund të jetë kjo, kështu që ne gjithmonë kërkojmë të sjellim përsëri produktet tona më të kërkuara ose t'i zëvendësojmë ato me një stil të ngjashëm. Sigurohuni që të regjistroheni në NEWSLETTER ku do të merrni informacione për rikthim te produkteve, zbritje dhe arritjet e produkteve të reja.