KONTAKTO Label NUE

NA SHKRUANI:

Ekipi ynë për shërbim ndaj klientit është në dispozicion për t'iu përgjigjur me email çdo pyetjeje që mund të keni.

Email:

info@labelNUE.com

  • Dërgimi i email-ave për pyetje rreth porosive - Ju lutemi përfshini numrin e porosisë (nëse ekziston), emrin dhe mbiemrin e dhënë për të bërë porosinë dhe email adresën e përdorur për të bërë porosinë.
  • Dërgimi i email-it për një kthim / kompensim - Ju lutemi përfshini numrin gjurmimit (tracking number) për pakon e kthimit, numrin e porosisë, emrin mbiemrin dhe email adresën e përdorur për të bërë porosinë.

 

    Kyçu

    Krijo llogari

    Pyetjet më të shpeshta