Skip to content

Cart

Your cart is empty

Theodora Black Dress

Sale price€62.00 Regular price€89.00

'Theodora' është një fustan i bukur dhe tërheqës i bërë nga një pëlhurë luksoze. Përmban mëngë të gjata, të cilat shtojnë elegancë dhe një detaj të rrudhosur në pjesën para. Dizajni është përshtatur me kujdes për të theksuar siluetën natyrale, me dekolten e tij të hapur duke krijuar një pamje mahnitëse dhe elegante. Fustani mund të vishet në dy mënyra. Ai kombinon në mënyrë të përkryer elegancën dhe elementët e dizajnit modern për të krijuar një pamje të mrekullueshme dhe të bukur.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% Polister 3% Elastik

Detajet: Dekolte në formën V

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

__________________

The 'Theodora' maxi dress is so beautiful and eye-catching made from a luxurious fabric. Featuring long sleeves, which adds an elegant and sophisticated touch to the overall design and a front twist detailing that enhances the dress's overall appeal. The open decollete, makes it alluring and captivating to the eye. The design is carefully tailored to enhance the natural silhouette, creating a stunning and elegant look. The dress can be worn in two ways. It perfectly combines elegance, glamour, and modern design elements to create a striking and memorable look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% Polyester 3% Spandex

Details: V neckline

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size:
Theodora Black Dress
Theodora Black Dress Sale price€62.00 Regular price€89.00