Skip to content

Cart

Your cart is empty

Resah Plum Dress

Sale price€129.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Resah' është punuar për t'ju bërë të dalloheni kudo që shkoni. Dekolteja me detaje unike thekson dhe kornizon bukur pjesën e sipërme të trupit. Dekolteja përmban qafë të gjatë me gurë shkëlqyes dhe një pjesë të hapur para. Për të rritur më tej bukurinë e fustanit, ai përmbanë detaje të rrudhosura te beli të cilat e bëjnë fustanin të duket akoma më i veçant. Fustani 'Resah' përmbanë elegancë dhe me siguri do t'ju vendosi në qendër të vëmendjes.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Qafë të gjatë me gurë shkëlqyes

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

___________________

The 'Resah' dress is crafted to make you stand out, wherever you go. The neckline has unique detailing, a turtleneck with shimmery stones and an open section. To further enhance the allure of the dress, it has ruched detailing at the waist, creating a unique look. The 'Resah' dress embodies timeless elegance and is sure to make you the center of attention.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Turtleneck with shimmery stones

Care: Machine wash cold or dry clean

Resah Plum Dress
Resah plum dress Sale price€129.00