Skip to content

Cart

Your cart is empty

Raynne Caffe Dress

Sale price€99.00

Color:

Caffe

Fustani 'Raynne' përmban një dekolte të hapur, asimetrike, dhe përshtatje të ngushtë në trup. E bërë nga pëlhura e butë, rehatia është fjala e përsosur përshkruese për këtë fustan. Fustani 'Raynne' ka detaje unike në pjesen e fundit që e bëjnë fusanin shumë elegant. Kombinojeni me taka të thjeshta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% Poliester 3% Elastik

Detajet: Detaje unike

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

The 'Raynne' dress features an open neckline, asymmetric, and a slim fit. Made from soft fabric, comfort is the perfect describing word for this dress. This dress has such a unique hem. Pair with simple heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% Polyester 3% Spandex

Details: Unique hem detailing

Care: Machine Wash Cold

Size:
Raynne Caffe Dress
Raynne Caffe Dress Sale price€99.00