Skip to content

Cart

Your cart is empty

Marlowe Black Dress

Sale price€49,00 Regular price€79,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Marlowe' shfaq një prerje simpatike të dantellave, duke rritur elegancën e saj dhe duke shtuar një prekje delikate në dizajn. Detaji me lidhëse shton një element të sofistikimit, duke lejuar që fustani të përshtatet sipas preferencës tuaj. Modeli me lule zbukuron pëlhurën me shumë nuanca mahnitëse dhe krijon një kombinim tërheqës vizualisht. 'Marlowe' kombinon sharmin femëror, detajet elegante dhe nuancat tërheqëse duke ju bërë që të ndiheni shumë rehat dhe bukur.

Modelja ka të veshur: Masen S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Printe florale

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

The 'Marlowe' floral dress is so exquisite! It showcases a charming lace trimming, enhancing its elegance and adding a delicate touch to the design. The front tie detail adds an element of sophistication, allowing the dress to be adjusted to your preference. The floral pattern delicately adorns the fabric with an array of stunning shades, creating a visually captivating ensemble. The 'Marlowe' combines feminine charm, stylish detailing, and eye-catching hues to create a truly stunning piece of fashion. It would surely make the woman wearing it exude grace and allure.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Floral Prints

Care: Machine wash cold

Size:
Save 38%
Marlowe Black Dress
Marlowe Black Dress Sale price€49,00 Regular price€79,00