Skip to content

Cart

Your cart is empty

Maline Black Dress

Sale price€49.00 Regular price€79.00

Fustani midi 'Maline' është një pjesë mahnitëse që lidhë në mënyrë të përsosur stilin dhe elegancën. Ky fustan është krijuar për të qenë perfekt për sezonën, duke ju lejuar të dukeni elegante. Një nga veçoritë e kryesore të fustanit 'Maline' është pjesa te këmbët e hapur që duket elegante gjerësa lëvizni. Mund ta vishni për evente më formale me taka dhe bizhuteri, ose ta vishni me sandale ose çizme për një pamje të përditshme por elegante. Zgjedhja është e juaja, në varësi të stilit tuaj personal dhe ngjarjes ku jeni duke marrë pjesë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER, 5% SPANDEX

Detajet: Shpinë të hapur 

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

___________________________

The 'Maline' midi dress is a stunning piece that seamlessly combines style and sensuality. This dress is designed to be perfect for the season, allowing you to embrace the weather while looking effortlessly chic. One of the standout features of the 'Maline' dress is its open back design. The dress also features stylish side leg cut that reveal a glimpse of your legs as you move. You can dress it up for more formal events with heels and statement jewelry, or dress it down with sandals or ankle boots for a casual yet chic look. The choice is yours, depending on your personal style and the event you're attending.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER, 5%SPANDEX

Details: An open back

Care: Machine Wash Cold

Size:
Maline Black Dress
Maline Black Dress Sale price€49.00 Regular price€79.00