Skip to content

Cart

Your cart is empty

Liora Fuchsia Dress

Sale price€39.00 Regular price€62.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Liora' ka një dizajn të hijshëm me gjatësi midi. Pjesa kryesore e këtij fustani është detaji lidhëses në pjesën e përparme që vazhdon dhe lidhet pas shpinës. Lidhësat krijojnë një pamje magjepsëse dhe femërore, duke shtuar një prekje sensualiteti në dizajnin e përgjithshëm. Për të rritur elegancën e fustanit ai ka një detaj të rudhosur në pjesën e përparme. Rripat e hollë jo vetëm që ofrojnë rehati, por gjithashtu ju lejojnë ta përshtateni sipas dëshirës tuaj, duke siguruar që fustani të qëndrojë në vend. I krijuar nga një pëlhurë me rrjetë. Nëse jeni duke marrë pjesë në një darkë romantike, një aheng veror apo ndonjë ngjarje të veçantë, fustani 'Liora' padyshim që do t'ju bëjë të ndiheni të sigurt dhe magjepsëse.

Modelja ka të veshur: Masen S

Materiali: 90%POLYESTER 10%SPANDEX

Detajet: Mënyra të shumta të lidhjes

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

The 'Liora' dress has a graceful design with a midi-length hem, making it suitable for various occasions. The highlight of this dress is the lace detailing that can be tied in front and in the back . To elevate the dress's elegance and add a hint of texture, there is a slightly ruched detailing in the front. The thin straps not only provide comfort but also allow you to customize the fit to your liking, ensuring that it stays in place effortlessly. Crafted from a lightweight and mesh fabric. Whether you're attending a romantic dinner, a summer wedding, or any special event, the 'Liora' dress will undoubtedly make you feel confident and enchanting.

Model is wearing: Size S

Fabric: 90% POLYESTER 10% SPANDEX

Details: Wrapped Multiple Ways

Care: Machine wash cold

Save 37%
Liora Fuchsia Dress
Liora fuchsia dress Sale price€39.00 Regular price€62.00