Skip to content

Cart

Your cart is empty

Leta Magenta Dress

Sale price€89.00

Fustani 'Leta' maxi me mëngë ka një dizajn të bukur duke ofruar lëvizje dhe rehati. Pjesa e përparme përmban një dizajn unik me rrudhosje në pjesën para të fustanit, duke shtuar një prekje elegance dhe interesi në dizajn. Qafa e mbyllur krijon një dizajn unik dhe mahnitës. Visheni tuajin për ngjarje të rendesishme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% Poliester 3% Elastik

Detajet: Detaje të rrudhosura

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_______________________

The 'Leta' long sleeve maxi dress has a flowing design that flares out from the hips, providing movement and comfort. The front features unique ruches in front of the dress, adding a touch of elegance and interest to the design. The closed neckline creates a unique and stunning design. Wear yours for your special nights.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% Polyester 3% Spandex

Details: Ruched detailing

Care: Machine wash cold

Size:
Leta Magenta Dress
Leta Magenta Dress Sale price€89.00