Skip to content

Cart

Your cart is empty

KNOCKOUT BLACK

Sale price€65.00

Këtë verë njihuni me versionin më sensual të sandaleve ‘Knockout’. Rripat e hollë ndërthuren dhe përqafojnë këmbën derisa të arrijnë te rripi i kyçit të këmbës. Taka stiletto dhe platforma plotësojnë këtë model elegant. Vishni atë për një event të veçantë.

Lartësia e përafërt e takës: 13.5 cm / 5.31" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 3.5 cm / 1.37" (inch)

Materiali: Kadife

Ngjyra: E zezë

______________________

This summer, meet the most sensual version of 'Knockout' sandals. The thin straps intertwine and embrace the instep until they reach the ankle strap. The stiletto heel and the platform complete this elegant model. Wear it for a special date.


Heel Height Approx.: 13.5 cm / 5.31" (inch)

Platform Height Approx.: 3.5 cm / 1.37" (inch)

Fabric: Velvet

Color: Black

Size:
KNOCKOUT BLACK
KNOCKOUT BLACK Sale price€65.00