Skip to content

Cart

Your cart is empty

Isolde Floral Dress

Sale price€89.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Isolde' është një pjesë e punuar bukur, e dizajnuar me pëlhurë delikate rrjetë që ofron një cilësi në veshje. Fustani 'Isolde' ka gjithëashtu pëlhur nga mbrenda. Ajo që e dallon këtë fustan janë detajet e rrudhosura që zbukurojnë atë. Kjo veçori unike krijon një teksturë tërheqëse, duke përmirësuar siluetën dhe duke ofruar një prekje elegante. I gjithë fustani është i zbukuruar me një print të bukur me lule, i cili i jep asaj një tërheqje romantike, duke e bërë atë perfekt për raste të veçanta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Printe Florale

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_______________________

The 'Isolde' dress is a beautifully crafted piece designed with delicate mesh fabric that offers an ethereal quality to the garment. The 'Isolde' dress is also lined. What sets this dress apart is the ruched detailing adorning the sides. This unique feature creates an alluring and distinctive texture, enhancing the silhouette and providing an elegant yet slightly unconventional touch. The entire dress is adorned with a beautiful flowery print, which gives it a romantic and timeless appeal, making it perfect for special occasions.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Floral prints

Care: Machine Wash Cold

Isolde Floral Dress
Isolde floral dress Sale price€89.00